Flan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Flan. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 198 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan), Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), oraz Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajka, cukier i sól. Wymieszać z mlekiem i wanilią. Przesiać brązowy cukier na osiem 5 uncji. kubki z kremem lub 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Mieszankę kremu zalać cukrem.
Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia gorącej wody.
Piec w temperaturze 325° przez 30-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Wyluzuj przez noc.
Posypać dodatkowym brązowym cukrem przed podaniem lub unmold służyć.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo]()
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.