Flądra Z Łatwym Parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj flądry z parmezanem. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 23G białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Flądra Z Skórką Z Parmezanu, Chrupiąca Flądra Z Parmezanem, oraz Pieczona Flądra Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; pędzel z sokiem z cytryny. Broil 5 do 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Połączyć majonez i pozostałe 4 składniki, dobrze mieszając.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na rybie. Broil 1 minutę lub do lekko rumiane.
Wskazówka: jeśli flądra nie jest dostępna, można zastąpić solę lub gardłosz Atlantycki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.