Fish and Collard Greens
Fish and Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać liście collard, sól, filety rybne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Fish and Collard Greens, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
Umyć collard zielone liście.
Odciąć długą łodygę u podstawy każdego liścia; ostrożnie ogolić pozostałą grubą łodygę. Posiekaj liście. W rondlu 2-quart, podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Dodaj posiekaną zieleninę. Gotować 15 do 18 minut lub aż zmięknie; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu. Ugotuj warzywa, cebulę, paprykę, 2 łyżki wody i 1 łyżeczkę soli na maśle 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Pokrój rybę w paski o wymiarach 3x3/4 cali; Dodaj do warzyw.
Posypać 1/2 łyżeczki soli, papryką i pieprzem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać w dużych miseczkach z makaronem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.