Fish & Fat Chips With Mushy Peas

Fish & Fat Chips With Mushy Peas
Fish & Fat Chips With Mushy Peas wymaga około 54 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 392 kalorie, 12g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, ryby, sos miętowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mushy Peas With Oven Baked Chips, Fish fingers & mushy peas, oraz Wędzone pstrągi z groszkiem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W54 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn