Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Finnan Haddie ze szpinakiem i Pancettanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka bułki tartej, szpinak, finnan haddie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Finnan-Haddie Canapes, Krem Finnan Haddie (Wędzony Plamiak), oraz Szpinak i Pancetta warstwy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C). Masło żaroodporne danie do serwowania. Roztopić olej i masło razem na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Dodaj cebulę i pancetta i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Cebula
3
W partiach wymieszać szpinak i gotować, aż zwiędnie. Wymieszać z crme frache i 6 łyżek parmezanu. Doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Parmezan
Szpinak
4
Łyżka mieszanki szpinaku do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
5
Umieść finnan haddie na górze.
6
Posypać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
7
Bułkę tartą wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami parmezanu i posypać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Parmezan
Ryby
8
Piec przez 15-20 minut, lub do momentu, gdy ryba będzie gorąca.