Filety Z Suma Włoskiego
Włoskie filety z suma mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, filety z suma, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, FODMAP przyjazny i pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Złote Filety Z Suma, Pieczone Filety Z Suma, oraz Marynowane Filety Z Suma podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze pięć składników.
Wlać połowę sosu do 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Ułóż rybę na sosie. Wierzch z pozostałym sosem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20 minut.
Piec 5 minut dłużej lub aż płatki rybne łatwo widelcem i serem się roztopi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze typy na filety z suma. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zdobywca Złotego Medalu Albertina, Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine z oceną 4,6 na 5 gwiazdek, wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentina ' s Reserve Pinot Grigio Wine]()
Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentina ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Najlepiej podawać na zimno. Pyszne wino, które ma smaki jabłka, gruszki i melona. Kwiatowe aromaty kwiatów pomarańczy.