Filety z sosem śmietanowym z grzybów i Brandy

Filety z sosem śmietanowym z grzybów i Brandy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, filety z sosem śmietanowym z grzybami i Brandy mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 42g białka, oraz 27g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 8,57 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów baby portobello, bulionu wołowego, boczniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Podobne przepisy to Sos Śmietanowy Z Grzybami I Fasolą Edamame, Filety z sosem grzybowym, oraz Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo - Grzybowo-Cebulowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż grzyby i szalotkę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj brandy; gotuj na średnim ogniu, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
5
Dodaj bulion i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać na patelni. Wróć do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
W międzyczasie grilluj steki pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn