Filety Z Soli Z Prażonymi Orzeszkami Pinii, Cytryną I Bazylią

Filety Z Soli Z Prażonymi Orzeszkami Pinii, Cytryną I Bazylią
Filety z soli z prażonymi orzeszkami pinii, cytryną i bazylią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 4,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hummus z pesto bazyliowego z prażonymi orzeszkami pinii, Makaron ze świeżymi pomidorami i bazylią z prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Wiosenna zupa z cukinii z bazylią, brązowym ryżem i prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Ciepło 4 Tbs. oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu. Podsmażyć filety z jednej strony (partiami, jeśli to konieczne), aż krawędzie zaczną się zmieniać nieprzezroczyste (około 2 minut), a następnie odwrócić je i gotować przez 1 do 2 minut, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Filety przełożyć w miarę gotowania na ciepły talerz. Gdy wszystkie filety są ugotowane i usunięte z patelni, ostrożnie wlać sok z cytryny do patelni, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki i gotować sok, aby zmniejszyć go do około 1 Tbs., około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać orzeszki piniowe i bazylii i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Filety umieścić na talerzach i łyżką zawartość patelni na wszystko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Mżawka Pozostałe 1 Tbs. oliwa też.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1
Kalorie
1
660, tłuszcz
2
54, Kalorie Tłuszczowe
1
490, Tłuszcze Nasycone
2
8, białko
3
41, Tłuszcz Jednonienasycony
4
32, węglowodany
5
1300, Cholesterol
6
80, Włókno
7
Foto: Steve Hunter
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
8, Tłuszcz Wielonienasycony
2
12, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn