Filety z ognistej papryki

Filety z groupera z papryką pieczoną w ogniu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany bas w paski z pieczoną na ogniu cebulą i papryką, 2-fasolowa Sałatka z ognistymi jalapeños i marynowaną czerwoną papryką, oraz Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki papryki umieścić, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do papryki są czernione.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknąć.
Odstawić 10 minut; obrać i pokroić w paski 1/2 cala.
Połącz paprykę, bazylia, kolendra, 3 łyżeczki oleju, ocet, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i czosnku w średniej misce.
Posypać rybę 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Podawać z pieczoną papryką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio