Filety Z Flądry Z Orzechami
Filety z flądry orzechowej to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 17 porcjami. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej z awokado majonez, mielony pieprz, filety z flądry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Filety Z Flądry Panierowane, Filety Z Flądry Nadziewane, oraz Delikatne Filety Z Flądry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać majonez, musztardę, czosnek w proszku i pieprz do wymieszania.
Umieść rybę w jednej warstwie na blasze natryskiwanej natryskiem do gotowania; rozprowadź mieszaniną majonezu.
Posypać posiekaną mieszanką orzechów.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.