Filety Z Łososia Hoisin

Filety Z Łososia Hoisin
Filety z łososia Hoisin to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 199 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za $2.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, sos hoisin, filety z łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filety Z Łososia Hoisin Ze Smażonymi Warzywami, Filety z kurczaka z sosem hoisin i pieprzem Syczuańskim, oraz Filety z kurczaka z sosem hoisin i pieprzem Syczuańskim.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj łososia; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 30 minut, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
SzczypceSzczypce
4
Połóż łososia skórą do dołu na ruszcie grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo się łuszczą widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór na filety z łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować, jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn