Filety wołowe z sosem Stilton-Portobello
Filety wołowe z sosem Stilton-Portobello to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, ser, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Delikatna wołowina duszona w sosie serowym Stilton, Filety Wołowe Z Sosem Z Zielonego Pieprzu, oraz Filety wołowe z sosem Koniakowo-cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety natrzeć estragonem i pieprzem.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować filety 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła na patelni.
Dodać grzyby, i smażyć 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodaj wino i gotować 1 do 2 minut, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Posypać 1/4 szklanki sera w sosie, mieszając aż do rozpuszczenia.
Filety ułożyć na półmisku i polać sosem.
Posypać pozostałym serem i udekorować, w razie potrzeby.
* Bulion wołowy można zastąpić winem.