Filety Mignons z pomarańczową skórką kopru włoskiego
Filety Mignons z pomarańczową skórką kopru włoskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Filety Mignons Z Szalotką, Filety Mignons Z Sosem Bourguignonne, oraz Filety Mignons Z Pesto I Grillowanymi Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 260°.
Wymieszaj razem bułkę tartą, nasiona kopru włoskiego, skórkę,1 łyżkę oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce, aż dobrze się połączą.
Steki osuszyć, następnie posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju w 12-calowej ciężkiej patelni żaroodpornej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, następnie zapiekać steki, aż rumiane dobrze na dnie, 3 do 4 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i przekręć steki za pomocą szpatułki.
Wierzch każdego steka posmarować 1 łyżeczką musztardy, posypać równomiernie mieszaniną okruchów chleba.
Przenieść patelnię do piekarnika i steki pieczone, bez przewracania, 5 minut na średnio rzadkie.