Filet z makadamii rybnej
Filet z makadamii rybnej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis zawiera 2 porcje z 807 kalorii, 37g białka, oraz 71g tłuszczu każdy. Za $5.88 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga masła, steków z miecznika, łodyg pietruszki i ziaren pieprzu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pescatarian i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Z Fileta Rybnego, Mój Pijany Filet Z Ryby, oraz Szybki Filet Rybny.
Instrukcje
Dopraw rybę ziarnami pieprzu i solą.
Wymieszaj żółtko, 2 łyżki klarowanego masła i sok z 1/4 cytryny razem.
Posmaruj rybę mieszanką żółtek i wciśnij orzechy z każdej strony.
Umieść 2 łyżki klarowanego masła we frypanie. Gdy jest gorąco, dodaj rybę i smaż 3 minuty z każdej strony, Dodaj podgrzewaną sherry i podpal.
Dodaj posiekane łodygi pietruszki.
Dodaj 1 łyżkę masła i dodatkowy sok z cytryny do smażeniapan, polej sosem rybę.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Bench Sonoma Coast Pinot Noir]()
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.