Filet Mignon z sosem portowo-musztardowym
Filet Mignon z Porto i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, szalotki, filet mignon steki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet Mignon Z Sosem Portowo-Musztardowym, Filet Mignon z sosem musztardowym, oraz Filet Mignon z sosem pieprzowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posyp obie strony steków solą i pieprzem.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć steki z patelni; przykryć i ogrzać.
Dodaj port i szalotki do patelni. Gotować 1 minutę lub aż płyn prawie odparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać bulion; gotować do zmniejszenia do 1/3 szklanki (około 1 minuty).
Zdjąć z ognia; wymieszać z musztardą.