Filet Mignon z sosem pomidorowo-czosnkowym suszonym na słońcu

Filet Mignon z sosem pomidorowo-czosnkowym suszonym na słońcu
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Filet Mignon z suszonym na słońcu sosem pomidorowo-czosnkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 34 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka czosnku, bulion wołowy, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pieczony Filet Mignon z sosem z czerwonej papryki, pomidorów i bazylii, Pieczony Filet Mignon, Sos Z Wina Wiśniowego I Łatwe Puree Czosnkowe, oraz Filet Mignon i czosnek szparagi.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj steki; gotować 10 do 13 minut na średnio rzadkie do średniej doneness, obracając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Usuń steki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pomidory, olej i czosnek na patelni; gotować 1 minutę. Wymieszać z bulionem wołowym. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; gotować i mieszać 5 minut lub do momentu, gdy ciecz zostanie nieznacznie zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sosem do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
6
Podawać sos na stekach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn