Figi nadziewane syropem miodowo-balsamicznym

Figi nadziewane syropem miodowo-balsamicznym
Nadziewane figi z miodowo-balsamicznym syropem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 658 kalorii, 17g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, miodu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety jagnięce pieczone na patelni z miodowo-balsamicznymi figami i kozim serem, Grillowana cukinia z kozim serem i syropem Balsamiczno-miodowym, oraz Grillowana cukinia z kozim serem i syropem Balsamiczno-miodowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn