Figi Nadziewane migdałami i frytkami

Figi Nadziewane migdałami i frytkami
Figi Nadziewane migdałami i frytkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, figi, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Risotto Z Figami I Migdałami, Ricotta Ze Świeżymi Figami I Słodkimi Migdałami, oraz Pieczone przyprawione gruszki i figi z migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przeciąć każdą figę na pół. (Jeśli nie możesz znaleźć świeżych fig i chciałbyś użyć suszonych fig, Wytnij mały otwór w górnej części fig i zrób kieszeń na farsz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Figi SuszoneFigi Suszone
FigiFigi
FarszFarsz
3
W małej misce do mieszania, połączyć chipsy czekoladowe, migdały i wino. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki farszu do każdej połowy fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
FarszFarsz
MigdałyMigdały
WinoWino
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Piec na blasze ciastka przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn