Figi i ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj figi i ser spróbować. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fig, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Figi i ser, Figi miodowe z serem, oraz Faszerowane figi z kozim serem.
Instrukcje
Składnik10 świeżych dojrzałych figi1 / 3 szklanki brązowego cukru1 / 4 szklanki wody
Szczypta soli1 / 2 szklanki posiekanych orzechów włoskich lub migdałów1 łyżka amaretto (opcjonalnie) 1/4 łyżeczki wanili1 okrągły (4-5 cali) ser brie lub miękki ser dojrzewający, jak Cowgirl Creamery Mt. Krakersy TamWater lub chrupiące plastry bagietki, do serwowania