Figi i ser

Figi i ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj figi i ser spróbować. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fig, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Figi i ser, Figi miodowe z serem, oraz Faszerowane figi z kozim serem.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Figi i ser
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Składnik10 świeżych dojrzałych figi1 / 3 szklanki brązowego cukru1 / 4 szklanki wody
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Szczypta soli1 / 2 szklanki posiekanych orzechów włoskich lub migdałów1 łyżka amaretto (opcjonalnie) 1/4 łyżeczki wanili1 okrągły (4-5 cali) ser brie lub miękki ser dojrzewający, jak Cowgirl Creamery Mt. Krakersy TamWater lub chrupiące plastry bagietki, do serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
BagietkaBagietka
Do WiązaniaDo Wiązania
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Całkowity Czas: 25 Minut
7
Ilość porcji: 12
8
Klucz Koszerny: Nabiał
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn