Fig-glazurowane hamburgery z konfiturą z czerwonej cebuli

Fig-glazurowane hamburgery z konfiturą z czerwonej cebuli
Przepis Fig-glazurowane hamburgery z dżemem z czerwonej cebuli może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 52 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cukier, dżem z cebuli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.

Instrukcje

1
Przygotuj dżem cebulowy: podsmaż cebulę w gorącym oleju na dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z cukrem, octem i tymiankiem. Przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest bardzo delikatna. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
DżemDżem
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przygotować hamburgery: Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z warzywnym sprayem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Delikatnie wymieszać razem zmielone okr.i nast. 3 składniki. Kształt mieszaniny na 4 (1/2-cal grubości) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Ground RoundGround Round
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Placki grillowe, przykryte pokrywą grilla, 5 minut z każdej strony. Top z konfitur i sera; grill 2 minuty lub aż wołowina nie jest już różowy w centrum i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Hamburgery podawać na bułkach z pożądaną ilością dżemu z czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn