Fasola i ryż Fiesta to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 253 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, oliwę z oliwek, sos pomidorowy bez dodatku soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czarna i czerwona fasola Fiesta z ryżem, Fasola Fiesta, oraz Fasola Easy Fiesta.
Instrukcje
1
Połącz 1 1/2 szklanki wody, ryż i następne 7 składników w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 do 35 minut lub aż ryż jest miękki i ciecz jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać cebulę i czosnek; saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash
4
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki wody, pastę pomidorową i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
5
Łyżka mieszanki ryżu równomiernie do poszczególnych misek do serwowania, co dobrze w każdej porcji z tyłu łyżki. Łyżka mieszanki fasoli równomiernie na ryżu, a każdą porcję polać 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)