Fettuccini z łososia z serem pleśniowym i oliwkami

Łosoś Fettuccini z serem pleśniowym i oliwkami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 36g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki kalamatan, oliwę z oliwek, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, Hamburgery Z Selerem, Oliwkami I Serem Pleśniowym, oraz Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i paprykę, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Dodaj włoską przyprawę i oliwki kalamata. Wymieszać sok z cytryny, i gotować 10 minut, lub aż płyn jest zmniejszona. Wymieszać z łososiem, śmietaną, jogurtem i serem pleśniowym. Wymieszać z ugotowanym makaronem aż do równomiernego pokrycia.