Fettuccine ze szparagami i pieczarkami
Fettuccine ze szparagami i pieczarkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fettuccine, sól, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fettuccine z pieczarkami i orzechami laskowymi, Fettuccine Z Fasolą I Brokułami I Pieczarkami, oraz Fettuccine z grzybami Shiitake i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suszone pomidory zalać wystarczającą ilością wrzącej wody do przykrycia.
Odstawić 10 minut; spuścić. Posiekaj pomidory.
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania fettuccine, rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Szparagi, grzyby, czosnek, pietruszka i bazylia gotować w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pomidorami. Dusić 2 do 3 minut lub aż pomidory są podgrzewane.
Ubić skrobię kukurydzianą, sól i pieprz do wina i bulionu w małej misce z trzepaczką drucianą; wymieszać z mieszanką warzywną.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Posypać orzechami i serem.