Fettuccine z tartymi burakami i serem
Fettuccine z tartymi burakami i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Mieszanka maku, soli i pieprzu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć maku, możesz podążać za tym daniem głównym z BJ ' s easy BlackBerry Cobbler jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraki Tarte, Starta marchewka i buraki, oraz Kurczak, Starte Buraki I Buraczki Z Masłem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, ciężkim rondlu upiecz maki na dużym ogniu, mieszając, aż pachną lekko orzechowo, około 2 minut.
Przełożyć do małej miski.
Dodać 5 łyżek masła do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół. Buraki wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, aż buraki będą miękkie, o 10 protokół.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fettuccine aż al dente.
Odcedzić i przelać do dużej rozgrzanej miski. Fettuccine wrzucić z pozostałą 1 łyżką masła i startym serem; doprawić makaron solą i pieprzem. Wymieszać z burakami i posypać makaron tostami z makiem.
Do fettuccine dodać ocet balsamiczny, udekorować szczypiorkiem, ponownie doprawić solą i pieprzem i podawać.