Fettuccine z cukinią i orzechami pekan
Fettuccine z cukinią i pekanami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, Bazyl, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona cukinia i Fettuccine, Kurczak Z Pieczoną Cukinią Fettuccine, oraz Cytrynowo-ziołowa cukinia Fettuccine.
Instrukcje
Orzeszki pekan ciepła w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 6 do 8 minut lub aż tosty i pachnące.
Przygotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, roztopić masło z oliwą z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cukinię i czosnek, i smażyć 3 do 4 minut lub aż cukinia jest miękka. Wymieszać z gotowaną na gorąco fettuccine, pekan, ser Asiago, i bazylia. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.