Feta Z Boczkiem I Migdałami Nadziewane Daktyle
Feta zawinięta w boczek i nadziewane migdałami daty mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bekon Oscara Mayera, łagodny ser feta athenos, medjool daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Nadziewany Boczek Zawijany Daktyle, Boczek Zawijany Nadziewane Daktyle, oraz Chrupiące Nadziewane Daktyle Z Boczkiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wytnij szczelinę w długim boku każdej daty, uważając, aby nie przeciąć całkowicie daty.
Ser pokroić na 16 (1x1/4-cala) patyków. Każdą datę napełnij serem i dwoma orzechami.
Owinąć 1 kawałek boczku wokół każdej daty, CAŁKOWICIE otaczając ser.
Miejsce na stojaku brojlerów patelni.
Piec 14 do 15 min. lub aż boczek będzie chrupiący, obracając się po 8 min. Schłodzić 5 min; przenieść na talerz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.