Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls

Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls
Przepis feta Florentine hamburgery z Frizzled Prosciutto na parmezanie tosty bułki Ciabatta może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 38 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1185 kalorii, 52g białka, oraz 94g tłuszczu każdy. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser feta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Feta Suszone Pomidory Nadziewane Prosciutto Burgery, Melon Gazpacho z Frizzled Prosciutto, oraz Kalafior "kawior" z suszoną Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połączyć majonez i suszone pomidory w małej misce i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Umieść olej w 12-calowej patelni ognioodpornej i ustaw na stojaku do grillowania. Gdy olej jest gorący, dodaj cebulę, paprykę i grzyby. Gotować, często mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Dodać liście szpinaku i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Przełożyć do dużej miski i dodać polędwicę, ser feta i sól. Dłońmi lub dużą łyżką delikatnie dobrze wymieszaj, obchodząc się z mięsem w jak najmniejszym stopniu, aby zapobiec jego zagęszczeniu. Formować na 6 pasztecików o równej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Stek PorterhouseStek Porterhouse
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Wlać olej do tej samej patelni i umieścić na ruszcie. Gdy olej jest gorący, dodać prosciutto. Gotować, aż dobrze chrupiące, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przenieść do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu do osuszenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Gdy grill jest gotowy, posmaruj stojak grillowy olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść paszteciki na stojaku, przykryć, i gotować, aż DNA są brązowe, o 4 protokół. Szpatułką obróć paszteciki i gotuj dodatkowe 4 minuty lub do momentu, gdy zrobisz to zgodnie z własnymi preferencjami (temperatura wewnętrzna 160 stopni F). W ciągu ostatnich kilku minut grillowania, top każdy patty z plasterkiem sera mozzarella aż do stopienia. Lekko posmarować wycięte boki rolek 4 łyżkami oliwy z oliwek. Przetrzyj ścięte boki czosnku na wewnętrznej stronie rolek, następnie posyp i naciśnij parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Umieść rolki, przyciąć boki w dół, na zewnętrznych krawędziach stojaka do grillowania lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Rozprowadzić mieszaninę majonezu na wnętrzach ciepłych tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2
Warstwę dolnych rolek z podzielonymi zieleniami, pasztecikami i podzielonymi frizzled prosciutto. Top z pozostałych rolek, służyć, i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
ZieloniZieloni
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn