Feta Asparagus Frittata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fetan Asparagus Frittatan. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i pomidory Frittata z fetą, Feta, zielona cebula i szparagi Frittata, oraz Szparagi, szpinak i ser feta Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować szparagi w małej ilości wody przez 6-8 minut lub aż chrupiące-miękkie; odcedzić. Dwie włócznie drobno posiekać, Pozostałe szparagi odstawić na bok.
W 8-in. żaroodporna patelnia lub patelnia, podsmaż cebulę, czosnek i posiekane szparagi na oleju do miękkości. W misce, ubić jajka, śmietana, sól i pieprz; wlać do patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 3-5 minut lub aż jajka są prawie ustawione.
Ułóż zarezerwowane szparagi tak, aby przypominały szprychy koła nad jajkami; posyp serem feta.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 7-9 minut lub do momentu całkowitego ułożenia jaj.