Fattoush Na 'ama z' Jerozolimy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fattoush Na 'ama z' Jerozolimy może być niesamowitą recepturą do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. 159 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, ocet winny, mięta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Fattoush, oraz Fattoush Na ' ama.
Instrukcje
Jeśli używasz jogurtu i mleka, zacznij co najmniej 3 godziny i do dnia wcześniej, omijając oba w misce.
Ubij dobrze i pozostaw w chłodnym miejscu lub w lodówcenie tworzą się pęcherzyki na powierzchni. To, co dostajesz, to rodzaj domowej maślanki, ale mniej kwaśnej.
Przełóż chleb na kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodaj swoją sfermentowaną mieszaninę jogurtu lub komercyjną maślankę, a następnie resztę składników, dobrze wymieszaj i pozostaw na 10 minut dla wszystkich smaków do połączenia.
Łyżkę fattoush do misek do serwowania, skropić oliwą z oliwek i obficie udekorować sumakiem.