Fat Pete ' s Fudge
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Fat Pete ' s krówki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 749 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, krem prawoślazu, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pete ' s, Pete ' s Burger, oraz Paszteciki Pete ' s Okra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
W rondlu na średnim ogniu zagotuj masło, cukier i odparowane mleko. Gotować przez 5 do 7 minut, następnie wyjąć z ognia i szybko wymieszać krem z prawoślazu, czekoladowe cukierki i czekoladowe chipsy, aż czekolada stopi się i zostanie w pełni włączona.
Wlać mieszaninę czekolady do przygotowanej patelni do pieczenia. Na wierzch krówki posmarować masłem orzechowym. Obracaj nożem przez krówkę i masło orzechowe, aby uzyskać efekt marmuru. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Pokroić w kwadraty do serwowania.