Faszerowany Okrągły Stek
Faszerowany okrągły stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 25g tłuszczu i w sumie 383 kalorii. Za 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 83 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, niesezonowanych kostek farszu, soli i wody. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 66%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Okrągły Stek Sauerbraten, Round Steak Barbecue, oraz Okrągły Stek Z Moreli.
Instrukcje
Spłaszcz steki do 1/4 cala. grubość; odłóż na bok. Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; łyżką cedzakową wyjmij Na Ręczniki papierowe.
Odcedź, zachowując 3 łyżki stołowe.
Podsmaż cebulę w kroplach.
Dodaj grzanki, pietruszkę, sól, sól selera, szałwię, pieprz i boczek.
Rozłóż na każdym steku do 1 cala. krawędzi.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Steki polać bulionem. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1 godzinę.
Piec bez przykrycia przez 45 minut lub do miękkości mięsa.
Wyjmij mięso na półmisek i trzymaj w cieple.
Wlać kroplówki i poluzowane brązowe kawałki do miarki; odtłuszczony tłuszcz. W rondelku połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; stopniowo dodawać kapie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z pokrojonym stekiem.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na okrągły stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.