Faszerowany Krab

Faszerowany Krab
Faszerowany Krab to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1190 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy chleba, skorupki kraba, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Krabem, Pieczarki Faszerowane Krabem, oraz Pieczarki Faszerowane Krabami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn