Faszerowane Grzyby IV to דל פחמימות,zny hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 100 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają bułki tartej, cebuli, ciężkiej śmietany i grzybów. Z łyżką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Faszerowane Grzyby, Faszerowane Grzyby, oraz Faszerowane Grzyby dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Usuń i posiekaj łodygi grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
3
W rondelku na średnim ogniu połącz mieloną wołowinę, cebulę i czosnek. Gotuj, aż wołowina przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wymieszaj posiekane łodygi grzybów, 1 łyżkę masła, bułkę tartą, sól i pieprz. Gotuj, często mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Grzyby
Masło
Pieprz
Sól
5
Zdjąć z ognia i dodać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
6
Zanurz czapki grzybowe w 1/4 szklanki roztopionego masła i obficie nadziewaj mieszanką mięsną. Ułóż nadziewane grzyby w naczyniu do pieczenia.
Faszerowany Grzyb naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.