Faszerowana zielona papryka II
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Faszerowane zielone papryki II może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, wodę, ryż instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Faszerowana Zielona Papryka, Faszerowana Zielona Papryka I, oraz Faszerowana Zielona Papryka.
Instrukcje
W dużej patelni lub średnim garnku stock, brown wołowiny i cebuli na średnim ogniu.
Dodaj ryż, wodę, pokrojone w kostkę pomidory i duszone pomidory. Doprawić solą i pieprzem. Dusić, aż ryż będzie miękki. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Odetnij wierzchołki papryki i oczyść nasiona i membranę. (Uwaga: być może będziesz musiał lekko pokroić spód papryki, aby stały.) Paprykę wypełnić mieszanką mięsną.
Umieścić w naczyniu żaroodpornym i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub do papryki są tak miękkie, jak chcesz.
Podawane z sosem spaghetti.