Faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, fetą i Pesto

Faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, fetą i Pesto
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jeśli 2,08 zł za porcję spada budżet, faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, Feta i Pesto może być super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz ser feta, oliwa z oliwek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona oliwkowa Pizza Pesto z nadziewaną fetą, pieczoną czerwoną papryką i balsamiczną mżawką, Papryka Faszerowana Fetą, oraz Papryka faszerowana kuskusem i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200C/wentylator 180C / znak gazowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Doprowadzić patelnię osolonej wody do wrzenia, dodać młode ziemniaki i gotować przez 8-12 minut, aż po prostu zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić i lekko ostudzić.
4
Połowę papryki przełożyć wzdłuż i usunąć nasiona i pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
5
Posmaruj zewnętrzne części oliwą z oliwek, a następnie umieść na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Młode ziemniaki przekrój na pół lub ćwiartkę i umieść w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Fetę pokroić w 1 cm kostkę i dodać do ziemniaków. Wrzucić zarówno z pesto, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
8
Łyżka nadzienie na połówki papryki i piec przez 40-45 minut, aż rumiane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn