Faszerowana papryka Amandy
Nadziewane papryki Amandy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Na 3,29 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 39g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, parmezan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe Espresso Amanda, Amanda ' s Thai Peanut, oraz Francuskie ciasto jedwabne Amandy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Line a 9x13 calowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową.
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, włoską przyprawę, czosnek, 1/2 szklanki sera mozzarella, 1/2 szklanki parmezanu, jajko, cebulę i grzyby. Łyżką wymieszać równomiernie z rozsianą papryką. Wymień Topy.
Faszerowane papryki umieść w wyłożonym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez godzinę lub do czasu, aż farsz mięsny zostanie ugotowany.
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić blaty pieprzu.
Wierzch papryki posypać pozostałą mozzarellą i parmezanem. Powrót naczynia do piekarnika, aż ser się stopi, około dwóch minut.
W rondlu podgrzać sos spaghetti na średnim ogniu, regularnie mieszając. Gdy sos zacznie parować, usuń z ognia i zalej papryką.