Faszerowana Papryka
Faszerowana papryka to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 336 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1355 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sos pomidorowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana: Aji, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę. Jeśli to konieczne, wyciąć cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby stały prosto. W 4-quart holenderski piekarnik, dodać wystarczającą ilość wody na pokrycie papryki.
Podgrzać do wrzenia; dodać paprykę. Gotować około 2 protokół; odcedzić.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić. Wymieszać z ryżem, solą, czosnkiem i 1 szklanką sosu pomidorowego; gotować do nagrzania.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Paprykę nadziewamy mieszanką wołową. Stojak papryki pionowo w ungreased 8-calowy kwadratowy szklany naczynie do pieczenia.
Pozostały sos pomidorowy polać papryką.
Przykryć szczelnie folią.
Piec 10 minut. Odkryć i piec około 15 minut dłużej lub do papryki są miękkie.