Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę ze słodką cebulą Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziarnistej musztardy dijon, pietruszka z płaskim liściem, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette, Fasolka szparagowa z prażoną cebulą Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać cebulę, ocet, musztardę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Marynować około 10 minut.
Tymczasem fasolę gotować w dużym garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą, odkrytą, aż będzie miękka, około 6 minut.
Przenieś do dużej Lodowej łaźni, aby przestać gotować.
Olej i natkę pietruszki ubić na mieszankę cebuli, a następnie wymieszać z fasolą.
Zinfandel '07 orChâteau de Chamirey
Fasolę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w zamykanym worku. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z winegretem tuż przed podaniem.