Fasolka szparagowa z szynką

Fasolka szparagowa z szynką
Fasolka szparagowa z szynką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 174 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz tymianek, wodę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasola Z Wędzoną Wieprzowiną, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.

Instrukcje

1
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Fasolę, szynkę i wodę połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut. Wymieszać pomidora i pozostałe składniki. Przykryć i gotować na małym ogniu 10 minut lub aż fasola będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn