Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso
Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzechy włoskie, fasola, sos sojowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca fasolka szparagowa z pomarańczowym sosem Miso, Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Pietruszkowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 5 minut.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Umieść imbir na kilku warstwach wilgotnej gazy. Zebrać krawędzie gazę; wycisnąć worek gazę na małej misce. Ustaw 1/2 łyżeczki soku imbirowego na bok; zachowaj pozostały sok do innego użycia. Odrzuć imbir.
Połącz 1/2 łyżeczki soku imbirowego, orzechów włoskich, wody, miso i sosu sojowego w robocie kuchennym; proces aż orzechy zostaną zmielone.
Połącz mieszankę orzecha włoskiego i fasolę w dużej misce.