Fasolka szparagowa z selerem-solą masło

Fasolka szparagowa z selerem-solą masło
Fasolka szparagowa z selerem naciowym-masło solne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól selera, fasolę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Fasola szparagowa' n ' seler, Ciasteczka czekoladowe Nadziewane Nutellą {z rumianym masłem, wanilią i solą morską}, oraz Fasolka Szparagowa Z Masłem Balsamicznym.

Instrukcje

1
Ugotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą (1 łyżka soli na 5 litrów wody), aż będzie miękka, 5 do 7 minut. W międzyczasie wymieszaj masło i sól selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SelerowaSól Selerowa
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Fasolę odsączyć, następnie wymieszać z masłem i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
FasolaFasola
1
Marimar Estate Don Miguel Vineyard '06

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn