Fasolka Szparagowa Z Pikantnym Sosem Musztardowym

Zielona fasola z pikantnym sosem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasola szparagowa w sosie musztardowym, Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy, oraz Pikantna Zielona Fasola.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 6 składników w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Przygotuj fasolkę szparagową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wrzucić fasolkę szparagową z żądaną ilością dressingu.
*1 (12-oz.) paczka mrożonej fasolki ciętej może być zastąpiona. Tylko w celach testowych użyliśmy Birds Eye Steamfresh Fresh Frozen
Kuchnia Express: Pomiń oliwę z oliwek, ocet i następne 3 składniki. Wymieszać razem musztardę i 1/2 szklanki butelkowanej balsamicznego winegret. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku