Fasolka Szparagowa Z Pikantnym Sosem Musztardowym

Fasolka Szparagowa Z Pikantnym Sosem Musztardowym
Zielona fasola z pikantnym sosem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasola szparagowa w sosie musztardowym, Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy, oraz Pikantna Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Ubij razem pierwsze 6 składników w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przygotuj fasolkę szparagową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wrzucić fasolkę szparagową z żądaną ilością dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
*1 (12-oz.) paczka mrożonej fasolki ciętej może być zastąpiona. Tylko w celach testowych użyliśmy Birds Eye Steamfresh Fresh Frozen
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4
Pokrój Zieloną Fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
5
Kuchnia Express: Pomiń oliwę z oliwek, ocet i następne 3 składniki. Wymieszać razem musztardę i 1/2 szklanki butelkowanej balsamicznego winegret. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn