Fasolka szparagowa z orzeszkami pinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli z orzeszkami pinii. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz grubą sól, fasolę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cytrusowa fasola szparagowa z orzeszkami pinii, Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii, oraz Fasolka Szparagowa Z Pancettanem I Orzeszkami Pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i sól i gotować tylko do miękkości, o 4 do 6 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku.
W tym samym garnku, na średnim ogniu, połączyć masło i orzeszki piniowe. Gotować, mieszając często, aż orzeszki piniowe są lekko tosty, o 2 do 3 protokół.
Dodać fasolę; wrzucić dobrze wymieszać. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.