Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielony pieprz, olej z orzechów włoskich, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi, Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy włoskie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 do 8 minut.
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, około 5 minut.
Drenaż. Fasolę opłukać zimną wodą i dobrze osuszyć. Można przygotować 6 godzin wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Roztopić masło lub margarynę z olejem w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać fasolę i wrzucić do ogrzania przez, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać orzechy włoskie i pietruszkę i wrzucić.
Przenieść do miski i służyć.