Fasolka szparagowa z orzechami pekan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać brązowy masło fasolka szparagowa z orzechami pekan spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 115 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, kawałki orzechów pekan, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem I Orzechami Pekan, Smażona fasolka szparagowa z boczkiem i orzechami pekan, oraz Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużym garnku z wrzącej osolonej wody i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Na dużej patelni, ciepłe masło na średnim ogniu do złotego koloru, 3 do 5 protokół.
Dodać pekan i gotować, mieszając, aż lekko tosty, 2 protokół.
Dodać fasolę, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż do ogrzania, 2 protokół.