Fasolka szparagowa z młodymi ziemniakami

Fasolka szparagowa z młodymi ziemniakami
Need a przystawka bezglutenowa? Fasolka szparagowa z młodymi ziemniakami może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz soloną wieprzowinę, cebulę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Fasola szparagowa i młode ziemniaki.

Instrukcje

1
Usunąć końce z fasoli. Snap fasoli w 2 kawałki, umieścić w durszlaku, umyć i odstawić do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Tymczasem, w dużym żeliwnym piecu holenderskim, lekko brązowo soloną wieprzowinę w tłuszczu boczku na średnim ogniu, często obracając, przez około 10 minut. Wrzucić fasolkę szparagową do garnka, mieszając je drewnianą łyżką dobrze płaszcz z tłuszczu wieprzowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj bulion i przyprawę domową. Gotować na średnim ogniu, przykryte szczelnie, przez około 30 minut, lub aż fasola jest w połowie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Podczas gotowania fasoli, obierz środkowy pasek z każdego nowego ziemniaka za pomocą obieraczki do ziemniaków. Pod koniec 30 minut, dodać ziemniaki i cebulę do fasoli; dodać 1/4 szklanki więcej bulionu, w razie potrzeby. Gotować, przykryte szczelnie, aż ziemniaki będą miękkie, około 25 do 30 minut, okresowo sprawdzając garnek, aby upewnić się, że niewielka ilość płynu pozostaje. Gdy ziemniaki są miękkie, przechylić pokrywkę lekko, off do boku garnka,i nadal gotować, aż zielona fasola zwiędną, około 15 protokół. Podczas gotowania dodać masło i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
1 szklanka soli
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
1/4 szklanki czarnego pieprzu
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
3
1/4 szklanki czosnku w proszku
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn