Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem

Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem
Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem może być tylko bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1562 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga zielonej fasoli, masła, ścinanych migdałów i soli czosnkowej. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Tymianek fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka Szparagowa Z Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową: gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącej osolonej wody (1 1/2 łyżeczki soli na każdą kwartę wody), aż po prostu chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Odcedzić fasolę i przenieść je do dużej miski z lodowatą wodą, całkowicie je ochłodzić. (Woda z lodem wstrząśnie fasolą na żywy zielony kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Fasolę dobrze odcedzić. W tym momencie możesz zrobić fasolę dzień wcześniej i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Alternatywnie można parować fasolę przez 5 minut i przejść bezpośrednio do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podsmażyć fasolę z masłem i tymiankiem: roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Połowę świeżego tymianku (1 łyżka), musztardę Dijon i sól czosnkową ubić na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodaj fasolę na patelni i wrzucić do ogrzania przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Posypać prażonymi migdałami i pozostałą 1 łyżką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn