Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem
Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem może być tylko bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1562 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga zielonej fasoli, masła, ścinanych migdałów i soli czosnkowej. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Tymianek fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka Szparagowa Z Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową: gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącej osolonej wody (1 1/2 łyżeczki soli na każdą kwartę wody), aż po prostu chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić fasolę i przenieść je do dużej miski z lodowatą wodą, całkowicie je ochłodzić. (Woda z lodem wstrząśnie fasolą na żywy zielony kolor.)
Fasolę dobrze odcedzić. W tym momencie możesz zrobić fasolę dzień wcześniej i przechowywać w lodówce.
Alternatywnie można parować fasolę przez 5 minut i przejść bezpośrednio do patelni.
Podsmażyć fasolę z masłem i tymiankiem: roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Połowę świeżego tymianku (1 łyżka), musztardę Dijon i sól czosnkową ubić na maśle.
Dodaj fasolę na patelni i wrzucić do ogrzania przez, o 4 protokół.
Posypać prażonymi migdałami i pozostałą 1 łyżką tymianku.