Fasolka szparagowa z kolorową papryką (Rozmiar tłumu)

Fasolka szparagowa z kolorową papryką (Rozmiar tłumu)
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Fasolka szparagowa z kolorową papryką (wielkość tłumu) może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 18. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka musztardy dijon, sok z cytryny, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu), Tłum-Rozmiar Minestrone, oraz Grillowana Szynka Pomarańczowa (Wielkość Tłumu).

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować zieloną fasolkę na kuchence-Top zgodnie z zaleceniami na torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić; na talerzu umieścić fasolę i luźno przykryć, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać sok z cytryny, musztarda, bazylia i tymianek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj olej do tej samej patelni; ciepło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać paprykę; gotować 6 do 8 minut, często mieszając, tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6
Dodać zieloną fasolkę i mieszaninę cytryny do papryki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Posypać solą; gotować od 2 do 3 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Podawać posypane świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn