Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z karmelizowaną cebulą spróbować. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 94 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą, Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Cebulę osuszyć ręcznikami papierowymi; dodać do patelni. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; smażyć cebulę 5 minut.
Dodaj cukier i 1/2 łyżeczki soli; smażyć 15 minut lub aż cebula będzie miękka i złocisty. Łyżka do miski.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj fasolę; smażyć 8 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Dodać cebulę, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 2 minuty lub aż mieszanina jest dokładnie ogrzana.