Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym

Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym
Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 285 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, pietruszki, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z sosem grzybowym XO, Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem Pieczarkowo-Madera.

Instrukcje

1
Suszone borowiki moczyć w wodzie przez 20 minut.W międzyczasie roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 4-6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać grzyby cremini i saute aż do początku karmelizowane i włączyć złoty kolor, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
5
Dodać borowiki grzyby i wody były moczenie w patelni i dusić na średnim poziomie, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać śmietanę i parmigiano reggiano, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2-4 protokół.Tymczasem na parze fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Grzyby wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Podawać fasolkę szparagową pokrytą sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn